«Linked.com.ua» — місце зустрічі професіоналів УкраїниОстаннім часом соціальні мережі поступово перестали бути лише простором для спілкування. Зараз це і спосіб подачі інформації, і засіб розповісти про себе, і нові бізнес-можливості. Представляємо першу закриту соціальну мережу професіоналів України «Linked», де кожен зможе знайти те, що йому найбільше потрібно.

Отже, linked.com.ua — це сайт, де професіонали з різних сфер зможуть розповісти про себе та свою компанію, знайти нових партнерів для бізнесу, запропонувати свої товари та послуги, роботу чи можливості для співпраці, додати вакансію чи розмістити своє резюме, а також розповісти про особливості роботи власної компанії.

Серед розділів сайту вже звичні відвідувачам соцмереж «Групи», котрі можна створювати самостійно та запрошувати туди інших; в розділі «Події» можна розповідати про акції, заходи та зустрічі компанії; розділ «Магазин» створено для того, щоб будь-який користувач сайту міг додати туди свої товари, розмістивши там їхній опис та фото. І, звичайно ж, на сайті є можливість розміщувати фото- та відеоконтент, а також вести власні блоги. Крім цього, віднедавна на сайті стало можливим створювати сторінки брендів та залучати на них шанувальників.

«Linked.com.ua» — соціальна мережа професіоналів України

Реєстрація, розміщення та оновлення інформації на сайті, за словами розробників, повністю безкоштовні та ніколи не будуть платними. Більше того, «Linked» — перша соціальна мережа, що сама платить користувачам за активність на сайті. Розповідаючи про себе, створюючи нові дружні зв’язки, ведучи активну діяльність у групах, створюючи події та запрошуючи на них друзів, додаючи товари чи послуги у віртуальний магазин ви накопичуєте бонуси, які можна буде обміняти на рекламні місця на сайті. Так як мережа доволі молода і розвивається, то найбільшу кількість бонусів можна отримати за залучення нових користувачів сайту.

Розповідайте про себе, шукайте нові ділові стосунки, користуйтеся послугами одні одних, знайомтеся, підтримуйте зв’язки, а сайт linked.com.ua вам у цьому допоможе!