Створюється новий сайт. Дизайн вже майже готовий і пора його показати замовнику. Як правило, в таких випадках, немає ще наповнення текстом. Тому, що робить дизайнер? Він робить рибу!
Будь-які картинки, будь-який текст, аби тільки чимось наповнити проект і, тим самим, наблизити ескіз до готового вигляду. Так би мовити, надати йому довершеності.

Якщо в якості рибних зображень використовувати схематичні прямокутнички, а в якості тексту – кілька слів, що повторюються, ескіз виглядатиме не зовсім реально.

Ось два приклади для порівняння:

Рибний текст №1

Рибний текст №2

пуста риба в інтернетіТут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст тут буде Ваш текст. повна риба в інтернетіСтимулювання сприйняття суб’єкта підтримує ньютонометр, усвідомлюючи соціальну відповідальність бізнесу. Загалом, система координат є інноваційною. Справа в тому, що ціле число характеризує абстрактний інтеграл Фур’є. В такий спосіб збулася мрія ідіота – твердження повністю доведене. Точність гіроскопа, загальновідомо, завжди проектує маятник, використовуючи досвід попередніх рекламних кампаній.

Іноді, навіть хороші дизайнери, не переобтяжують себе набиванням абстрактного тексту, а вписують три-чотири слова (приклад у лівому стовпчику). Це не вельми добре, тому що не дозволяє глядачеві оцінити, як насправді виглядатиме дизайн разом з текстом. Візерунок тексту, що повторюється — один з найгірших ефектів при показі дизайну.

Текст ні про що (приклад у правому стовпчику) — гарний спосіб спробувати зосередити увагу замовника на дизайні, формі, верстці, кольорах. Деякі замість тексту вставляють філософську нісенітницю. Читати такий текст нецікаво, тому вся увага зосереджується на деталях оформлення.

Де брати рибні тексти? Є дуже хороший вихід! Служба Яндекс.Реферати — призначена для студентів і школярів, дизайнерів і журналістів, творців наукових заявок і звітів – для всіх, хто ставиться до тексту, як до кількості знаків