Нарешті знайшов час описати враження від події.
Про доповіді та доповідачів писати не буду, про це вже було сказано іншими блогерами. Поділюся загальними думками.

Організація заходу, завдяки досвіду Ростислава Чайки та його команди, була на високому рівні. Потішили бейджики з мотузочками на шию, — приємно відчувати себе частиною чогось серйозного.

Олексій Вербицький Дмитро Лаппо

Та, здається, в порівнянні з минулими подібними кемпами, цього разу було на порядок менше учасників. Можливо далося взнаки підвищення вартості, а може люди вже «наситилися» подібними дійствами.

Артем Комолов Михайло Оплаканець

Як би там не було, не відчувалося «шанобливого» ставлення до події, як це було раніше. Дехто дозволяв собі тролити та глузувати з деяких доповідачів. Як на мене, подібна поведінка не є прийнятною на подібного роду заходах.

Круглий стіл

Що було приємного, так це можливість зустріти знайомих: Романа Голубовського та Тараса Демчука. Розвіртуалитися з Михайлом Оплаканцем та Володимиром Стойко. Особисто познайомитися з Ольгою Ларіною та Дмитром Золотухіним. Пострибати в пластикових тазиках з Андрієм Процем та Романом Рибальченко в рамках розіграшу квитків в Аквапарк (до речі, конкурс ми виграли :)). І, звичайно ж, послухати й поспілкуватися з багатьма цікавими та розумними людьми.